la-jugada-fosca-pg1-a-72

PREMIETE AL CANTO

Xe quina alagria m’han donat la bona gent de Granollers i Paret del Valles. M’han donat el primer premi Josep Escobar de Comic. M’alegre sobre tot pels diners, que falta em fan, també pel reconeiximent i també per que el comic guardonat el tenia fet ja feia uns anys i em semblava tris que no veies la llum, per que el guió em sembla que està be.”La jugada fosca” sent de contingut ideològic crec que no cau en el pamflet i jo sempre he tingut interes en transmetre pensaments socio-politics amb la meua obra. Vos mostre ací la primera pagina i la portada.

5 pensamientos sobre “PREMIETE AL CANTO”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>